Hertog Trading Textielprojecten 

advies, bemiddeling, ontwerp en productie

Borduren en Bedrukken

Het borduren van kleding heeft een rijke uitstraling, is duurzaam en prijstechnisch zeer interessant wanneer een logo uit meerdere kleuren bestaat.

Relatief kleine producties vanaf 6 tot 50 stuks borduren we in onze eigen borduurstudio. De grotere producties zoals het binnen korte tijd leveren van bijvoorbeeld 250 polo's of 500 badlakens laten we uitvoeren door een collega waar we al meer dan 12 jaar mee samenwerken.

Ook laten we producties buiten Europa en Azië uitvoeren.

Het werk wordt technisch volledig door ons gecontroleerd en begeleid. Kleinere aantallen nabestellingen borduren we dan weer zelf op onze 15-kops professionele Meistergram machine.

We beschikken over professionele borduur software en maken daarmee zelf de borduurprogramma's. Na het digitaal beoordelen en testen wordt het borduurbestand vrijgegeven voor verdere verwerking en productie.


U kunt in onze studio een keuze maken uit 200 kleuren garen. Sterk, kleurvast polyester met glans


TEXTIEL BEDRUKKEN IS EEN VAK APART

Een aantal reclame,- en signbedrijven die zich normaliter bezighouden met het bedrukken van posters, banners, reclamezuilen, naambordjes en prints voor auto's noemt zich tegenwoordig ook 'textieldrukker'. Ook doen ze de textiel er dan 'wel even bij'. Meestal echter komen ze al snel tot de conclusie dat het bedrukken van textiel er niet zomaar even 'bijgedaan kan worden' want het bedrukken van textiel is een vak apart.

ALS JE GEEN TEXTIELKENNIS HEBT KUN JE GEEN TEXTIEL BEDRUKKEN

Met name sportkleding, stoffen voor bedrijfskleding en jassen met coatings zijn tegenwoordig zo 'technisch' doorontwikkeld dat je een gedegen textielkennis moet bezitten om het item met folie, inkt, sublimatie of een transfer te bedrukken. De apparatuur moet van zeer hoge kwaliteit zijn en de specialist moet vooraf goed zijn opgeleid. Ook moet deze telkens 'bijgeschoold' worden want de textielindustrie blijft de stoffen doorontwikkelen.

HERTOG TRADING IS TEXTIELDRUK SPECIALIST

Alle kleding en textiel die wij leveren wordt door ons en onder onze verantwoordelijkheid bedrukt. Iedere stof wordt eerst vakkundig beoordeeld om te bepalen welke druk,- of transfertechniek er toegepast kan worden. Ook beoordelen en bespreken we eerst de logo's die verwerkt moeten worden want niet ieder logo is geschikt voor verwerking op textiel. 

Mooi en vakkundig bedrukt textiel is jarenlang een belangrijke reclamedrager en vertegenwoordigt de kwaliteit van de onderneming.

Wij bedrukken en borduren alleen door ons geleverd textiel. Bij grotere volumes zijn er soms uitzonderingen, neem daarvoor contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

  We werken al jaren samen met een Nederlandse fabrikant van business,- en sport transfers.